Δραστηριότητες

Οι κύριοι τομείς ενασχόλησης μας αφορούν:

Στην έρευνα, ανάπτυξη και εμπορία πολλαπλασιαστικού υλικού
Στην θρέψη των καλλιεργειών μέσα από την αειφορία
Στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών τόσο σε επίπεδο αγρού όσο και γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Τα κορυφαία υλικά και η στοχευμένη συμβουλευτική

Αποτιμώντας μια μεγάλη διαδρομή στον τομέα των γεωπονικών εφαρμογών έχουμε καταλήξει ότι η συνεχή έρευνα, η αδιάκοπη μελέτη και η επιλογή εξελιγμένων υλικών είναι τα απαραίτητα για την εφαρμογή και την συνέχεια της γεωργίας στη χώρα μας. Πολλές φορές φαντάζει και ακούγεται απλό, όμως είναι περισσότερο μια πρόκληση και συνεχής αναζήτηση παρά μία απλότητα.

Επιστημονικές Λύσεις

Εμβάθυνση στη Γνώση

100% Αποτελέσματα

seeds-gaa2de0535_1920

01.

Σπόροι

Η ενασχόληση μας με το πολλαπλασιαστικό υλικό ξεκινά από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα τόσο με εισαγωγή σπόρων, όσο και με την δημιουργία-βελτίωση ποικιλιών (breeding).

seedlings-g3851d0cfc_1920

02.

Προϊόντα Θρέψης

Το έδαφος και οι κανόνες που το διέπουν είναι ένα ανεξάντλητο κεφάλαιο γνώσεων και εφαρμογών.

Στηριζόμενοι στην αρχή της ισορροπίας και της διατήρησης του εδαφικού συστήματος προτείνουμε και επεμβαίνουμε με τεχνολογίες και υλικά βασισμένα στην γνώση, στην έρευνα και στην καινοτομία.

germ-g12705f460_1920

03.

Υπηρεσίες

Οι συνεχόμενες αλλαγές, στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών πολιτικών για τον αγροτικό τομέα, είναι μια συνεχή πρόκληση αλλά και ένα σύνολο εργαλείων και ευκαιριών που απαιτεί συνεχή ενημέρωση. Στο πλαίσιο αυτό οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες εξασφαλίζουν την πλήρη εκμετάλλευση των παραπάνω εργαλείων και ευκαιριών με στόχο την βελτίωση τόσο του αγροτικού εισοδήματος όσο και της ανάπτυξης των γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Εγγραφείτε για να λάβετε ενημερώσεις

Στείλτε μας το email σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας 

Scroll to Top