Η Εταιρεία

Η σημερινή μορφή της εταιρείας χρονολογείται από το 2015 έχοντας πίσω της μια μακρά πορεία με διάφορες εταιρικές μορφές. Οι βασικές της αρχές είναι ο επαγγελματισμός της και η αφοσίωση στην πολυδιάστατη γεωπονική επιστήμη.

ΈΧΟΥΜΕ ΈΝΑ ΣΤΌΧΟ

Προσφέρουμε άμεσες λύσεις
Παρέχοντας την καλύτερη ποιότητα.

Η γεωργία στην Ελλάδα είναι μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία. Το να δίνεις λύσεις εφαρμόζοντας  τις αρχές της γεωπονικής επιστήμης είναι μια πρόκληση. Απαιτεί όχι μόνο γνώση και εμπειρία αλλά πολύ περισσότερο την ικανότητα να λαμβάνεις υπόψη διάφορους παράγοντες, να τους συνδυάζεις και τελικά να προτείνεις εκείνες τις λύσεις που όχι μόνο θα φέρουν το σωστό αποτέλεσμα  αλλά και θα εξασφαλίσουν την συνέχεια των εκμεταλλεύσεων και την αειφορία του φυτικού κεφαλαίου, της γης αλλά  και την διατήρηση της ισορροπίας στο περιβάλλον. Αυτό είναι το απόσταγμα μας μετά από σαράντα έτη ενασχόλησης με την μαχόμενη γεωπονία στην χώρα μας.

fields-gfd34d42d2_1920

Η Διαδρομή μας

Ξεκινήσαμε το 1985 ως κατάστημα εμπορίας γεωργικών εφοδίων και παροχής υπηρεσιών προς τους γεωργούς της Λάρισας. Με τα χρόνια και περνώντας από διάφορες εταιρικές μορφές φτάσαμε στην σημερινή μορφή .

  • Το 1985 κάνουμε έναρξη δραστηριοτήτων ως κατάστημα γεωργικών εφοδίων και παροχής υπηρεσιών.
  • Το 1992 κάνουμε τις πρώτες εισαγωγές λιπασμάτων από ΄βαλκανικές χώρες .
  • Το 1997 αρχίζουμε την ενασχόληση με την παραγωγή πολλαπλασιαστικού υλικού καθώς και με την εισαγωγή νέων ποικιλιών σιτηρών και πατάτας στην χώρα μας.
  • Το 2007 αποκτούμε δικό μας μηχανολογικό εξοπλισμό επεξεργασίας σπόρων και ξεκινάμε το breeding σπόρων σιτηρών.
  • Το 2015 παίρνουμε την σημερινή εταιρική μορφή ξεκινώντας τις εξαγωγές σπόρων.
  • Το 2018 ξεκινάμε συνεργασίες με εταιρείες παραγωγής καινοτόμων προϊόντων θρέψης με τεχνολογίες που προάγουν την ισορροπία και την αειφορία.
  • Το 2022 γινόμαστε κέντρο υποδοχής δηλώσεων ενιαίας ενίσχυσης επεκτείνοντας τις ήδη υπάρχουσες δραστηριότητες παροχής υπηρεσιών.

Η Αποστολή μας

Από την αρχή της ενασχόλησης μας μέχρι σήμερα η αποστολή μας παραμένει η ίδια:     Η εφαρμογή της γεωπονικής επιστήμης με γνώμονα την παροχή λύσεων και την εξασφάλιση συνέχειας στη γεωργική εκμετάλλευση. Το μόνο που άλλαξε είναι τα μέσα επίτευξης.  

Η αναζήτηση νέων μέσων και εργαλείων και η εφαρμογή νέων τεχνολογιών είναι η νέα πραγματικότητα στην εφαρμοσμένη γεωπονία. Χωρίς αυτή δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους ,δεν μπορούμε να προγραμματίζουμε. ¨Κάθε άλλη προσ΄έγγιση φαντάζει παρελθόν.

Subscribe To Get Our Latest News

Molestie amet tempor, diam id magna ridiculus tincidunt cursus curabitur non ipsum mattis in vel venenatis nam enim facilisis mi, egestas metus, nunc at.

Scroll to Top